styrket kvinne - avspent mamma
 

Partnertime

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Partnertime Tors 18:15 - 19:45 22.3.2018 1 Jannicke Wiel 0,- Gå til påmelding
Partnertime Ons 16:45 - 18:15 25.4.2018 1 Fatima Sidhrée 0,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Partnertime Lør 13:00 - 14:30 13.1.2018 1 Francesca Amriati 0,- Gå til påmelding
Partnertime Man 16:15 - 17:45 5.2.2018 1 Francesca Amriati 0,- Gå til påmelding
Partnertime Man 16:15 - 17:45 4.6.2018 1 Francesca Amriati 0,- Gå til påmelding
Siste kurstime på FødselsYoga er normalt Partnertime. For å unngå plassproblemer i lokalet har vi satt opp en del ekstra slike kurstimer, det er nødvendig at en del kursdeltakerne velger alternative datoer. Vi anbefaler å velge en kurstime som er 3-6 uker før din termindato slik at du har god margin til fødsel.
 
Det er viktig at du gir oss beskjed dersom du blir forhindret fra å møte eller ønsker å bytte time.
 
NB! De som er listet ut her er kun de ekstra kursgangene vi har satt opp for å gi deg som deltaker flere alternative datoer å velge mellom! Du får lenke for påmelding på den kursgangen som tilhører ditt konkrete kurs i påmeldingsbekreftelsen du mottar på e-post fra oss.
 
På Partnertimen er fødselshjelper med for å lære hvordan han/hun kan støtte fødekvinnen under fødselen. Fødselshjelperen er den som skal være med under fødselen (partner, venninne, mor eller andre). I løpet av kurskvelden vil vi gjennomgå hvilke hormoner som er aktive under fødsel og hvordan dere kan styrke den naturlige fødselsflyten. Vi kommer også til å gå igjennom nyttige stillinger og bevegelser, avspenningsteknikker og Fødselpusten som fødekvinnen allerede har lært på FødselsYoga kurset. Dette er en veldig praktisk kurskveld der vi vektlegger kommunikasjon mellom den fødende og fødselshjelper og fødselshjelpers rolle under fødselen. Det inngår ingen fysisk yogapraksis på partnerkvelden.
 
NYHET fra januar 2018; jordmor kommer til å delta på våre Partnertimer fra januar! Vi har vært så heldige å få med oss jordmor Cathinka Devor Lunde. Hun er opptatt av å støtte par som skal føde og å gi gravide tro på egen kropp og egne fødekrefter. Hun vil bidra med enkle, konkrete råd til fødselen, og kan svare på spørsmål. Cathinka er utdannet sykepleier, jordmor og akupunktør. Hun har jobbet som jordmor på helsestasjon, føde-gyn mottak, fødeavdeling og barselavdeling.
 
Når du skal delta på partnerkveld må du ta med deg en klokke/mobil med tydelig sekundteller. 
 
Partnerkvelden er inkludert i prisen når du melder deg på et FødselsYoga kurs. Det er også anledning å melde seg på kun partnerkvelden, det koster 420,- til sammen for deg og din partner. 
Kontakt oss for påmelding dersom du ikke går på FødselsYoga.